Linda Wagenmakers te zien in Songfestival theaterconcert

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt theaterconcert geënt op Europa’s grootste liedjesparade, met onder anderen Linda Wagenmakers. Het internationale feest beleeft in 2015 haar zestigste editie in Wenen en ter ere van dit jubileum kan een theaterconcert niet uitblijven.

Vandaag maakt producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend het swingende Douze Point Twelve Points te brengen. “Het belooft een show te worden die terugkijkt op de vele hoogtepunten van het  Eurovisie Songfestival”, aldus artistiek leider Hans Cornelissen. “Ik kan daarnaast ook bekend maken dat Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis de vele legendarische, vaak winnende songs gaan brengen. Een vierde getalenteerde jonge zanger zal in de komende weken nog gecast worden.” In Douze Point Twelve Points zullen de vier vocalisten van hoog niveau in diverse talen, uiteenlopende stijlen en verrassende combinaties louter hoogtepunten zingen. Begeleid door een live band. Het theaterconcert Douze Point Twelve Point zal in het theaterseizoen 2015 -2016 in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Brigitte Nijman, Jasper Taconis en Linda Wagenmakers hebben alle drie een connectie met het Eurovisie Songfestival. Zo ging Brigitte op tournee door Nederland met drievoudig winnaar Johnny Logan en viel Jasper met zijn cover van de laatst winnende song, Rise like a Phoenix, dermate op dat hij in verschillende Europese landen dit nummer mocht vertolken. En ontving hij de persoonlijke complimenten van Conchita Wurst! Voormalig deelneemster Linda staat nog steeds op ons netvlies met haar ‘jurk act’ tijdens haar spetterende uitvoering van No Goodbyes. May we have your votes please?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies