Willemijn Verkaik keert terug naar West-End

De Nederlandse Willemijn Verkaik, bekend van haar internationale vertolking van Elphaba, zal vanaf december 2014 te zien zijn in Women On the Verge of a Nervous Breakdown. De regie is in handen van Bartlett Sher en is compleet nieuw op het Britse West End. Eerder was de show van augustus 2010 tot januari 2011 op Broadway te zien.

De musical is gebaseerd op de film die in 1988 uitkwam. Het vertelt het complexe verhaal van drie vrouwen. Pepa, in de film gespeeld door Carmen Maura, verliest haar minnaar en wil te weten komen waarvoor hij is vertrokken. Daarvoor confronteert ze zijn vrouw en zoon. Ondertussen praat de vriendin van Pepa met de politie en komen ze terecht bij een vrouwelijke advocaat. Maar deze advocaat blijkt de nieuwe geliefde van de minnaar te zijn.

Naast Willemijn Verkaik staan o.a. Tamsin Greig, Haydn Gwynne, Jerome Pradon en Anna Skellern. Women On the Verge of a Nervous Breakdown zal vanaf 16 december 2014 te zien zijn in het Playhouse Theatre. De première zal plaatsvinden op 12 januari 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies