Freek Bartels en Bill van Dijk in Sonneveld-musical

Albert Verlinde Entertainment heeft vandaag bekend gemaakt dat niemand minder dan Freek Bartels en Bill van Dijk te zien zullen zijn in de musical Sonneveld in DeLaMar. Vanaf februari 2015 zijn deze twee grote sterren te bewonderen in het Amsterdamse DeLaMar

Naast hoofdrolspeler Tony Neef, die wederom de rol van Wim Sonneveld vertolkt, spelen Freek en Bill de rollen van Friso Wiegersma en Huub Janssen. ‘Ik ben zo verheugd dat zowel Freek Bartels als Bill van Dijk aan deze magnifieke en nu al historische voorstelling gaan meewerken,’ zegt Albert Verlinde. ‘Met Tony Neef en Mariska van Kolck als Conny  Stuart mogen we van een sterrencast spreken. We zijn ongelooflijk trots dat we met deze professionals straks van 8 februari tot en met 26 april in het DeLaMar staan.’

De musical over het leven van Wim Sonneveld ging eerder in Utrecht in première en was tot aan de zomer in talloze Nederlandse theaters te zien. Avond aan avond speelde de cast voor uitverkochte zalen. Voor zowel de producent als de cast was het een grote wens om de musical voort te zetten. Een unieke mogelijkheid deed zich voor toen DeLaMar Theater Albert Verlinde benaderde om na de succesmusical Hij Gelooft In Mij in de Wim Sonneveldzaal, de musical over het leven van Sonneveld te
komen spelen.

Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Nadat het theater in 1952 in geldnood kwam, nam Wim Sonneveld met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Nu, ruim veertig jaar na zijn dood, keert Wim Sonneveld terug naar het theater dat door hem nationale bekendheid kreeg. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van DeLaMar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies