Bekijk het nieuwe nummer uit de ‘Annie’ remake

Eind dit jaar gaat de remake van Annie in première. Voor deze remake zijn een aantal nieuwe nummers geschreven. Bekijk hier de nieuwe vrolijke videoclip van Sia met o.a. Quvenzhané Wallis met het nummer “You’re Never Fully Dressed Without a Smile”‏. Dit nummer is een van de nieuwe nummers die te horen zal zijn in de film.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

De film vertelt het bekende verhaal van het weesmeisje Annie (Quvenzhané Wallis). Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan (Cameron Diaz), die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet. De moderne remake is geregisseerd door Will Gluck. Annie met o.a. Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx en Cameron Diaz draait in Nederland vanaf 24 december in de bioscoop.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies