Carolina Dijkhuizen in Wie Is De Mol?

De zesde kandidaat van Wie Is De Mol? is bekend. Niemand minder dan musicalactrice Carolina Dijkhuizen zal komend seizoen deelnemen aan het spelprogramma. Dit maakte ze zojuist bekend in RTL Boulevard.

Carolina stond niet bepaald te springen toen zij werd gevraagd. “Ik ben een beetje een prinsesje, dat weten mijn vrienden. Het is helemaal niets voor mij. Maar na een gepsrek met de producenten dacht ik: ik doe het gewoon. Het is ook een eer om gevraagd te worden,” aldus Carolina. Ze had het programma zelfs nog nooit gezien.

Het nieuwe seizoen start op 1 januari 2015. De verdere deelnemers zijn presentatrice Evelien Bosch, nieuwslezer Rik van de Westelaken, acrice Marlijn Weerdenburg, cabaretier Pieter Derks en SBS 6-presentator Viktor Brand.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies