Nederlandse stemmencast ‘Annie’ bekend

De vrolijke familiefilm Annie zal 17 december a.s. worden uitgebracht in de originele én Nederlands gesproken versie. De Nederlandse stemacteurs die de stemmen inspreken en de liedjes inzingen zijn nu bekend. Aliyah Kolf zal te horen zijn als Annie, het stoere pleegmeisje die het leven van Mr. Stacks, ingesproken door Alain Clark, op z’n kop zet. Katja Römer-Schuurman spreekt de stem in van Miss Hannigan, de pleegmoeder van een groepje jonge meiden, onder wie Annie. Do en René van Kooten zullen te horen zijn als Grace en Guy, de assistenten van Mr. Stacks.

In de originele versie worden de rollen vertolkt door: Quvenzhané Wallis (Annie), Jamie Foxx (Mr. Stacks), Cameron Diaz (Miss Hannigan), Rose Byrne (Grace) en Bobby Cannavale (Guy).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies