Pim en Pom reizen door heel Nederland

De Toren van Geluid brengt dit theaterseizoen een voorstelling over de bekende poezen Pim en Pom. De verhaaltjes over dit tweetal werden in de jaren vijftig en zestig geschreven door Mies Bouhuys en verschenen met tekeningen van Fiep Westendorp wekelijks in Het Parool. Tegenwoordig zijn ze ook te zien op de televisie en vanaf april 2014 zelfs in de bioscoop.

Pim en Pom zijn twee poezen. Ze zijn grappig en vrolijk en zeker niet saai. Toch wil Pim wel eens iets anders en Pom is het daar mee eens. Niet weer dezelfde sardientjes en dat gekleurde bolletje wol. Gelukkig blijkt ‘iets anders’ helemaal niet ver weg te zijn. Als ze op zoek gaan, komen ze het al snel tegen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies