Soldaat van Oranje viert vierjarig bestaan

Vandaag precies vier jaar geleden ging Soldaat van Oranje (2010) in première in de TheaterHangaar in Katwijk. Sindsdien wordt elke voorstelling voor een uitverkochte zaal gespeeld. Inmiddels zagen ruim 1,4 miljoen bezoekers de voorstelling op de voormalige vliegbasis Valkenburg.

Na afloop van de 1.354ste voorstelling krijgen de bezoekers vanavond bij deze nieuw behaalde mijlpaal, traditiegetrouw, een herinneringsmok uitgereikt. Het vierjarig bestaan staat in het teken van educatie en de Stichting Educatieve Theaterprojecten. Deze maand werden twee extra educatievoorstellingen voor in totaal 2.200 scholieren gespeeld. In een zes minuten durende TV-special, vanavond om 20.50 uur in een exclusief Ster-blok op NPO3, wordt hier aandacht aan besteed. Soldaat van Oranje is t/m juni 2015 te zien in de TheaterHangaar in Katwijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies