War Horse in Vlaamse bewerking te zien in Antwerpen

In 2015 kan ook het Vlaamse publiek kennismaken met het wereldwijde theaterfenomeen War Horse. De voorstelling is vanaf 21 mei tot 14 juni te zien in Antwerpen, met Vlaamse acteurs in de hoofdrollen, in een Vlaamse vertaling.

War Horse is dé sensationele en unieke productie met levensechte paarden van het Britse National Theatre in samenwerking met de Zuid Afrikaanse Handspring Puppet Company 9 oktober 2007 in première ging in Londen. Inmiddels is War Horse  zeven jaar onafgebroken te zien in Londen. Na de wereldpremière trok War Horse meteen de wereld rond, overal met evenveel succes: Broadway, een Amerikaanse tournee, Australië, een Britse en Ierse tournee, Berlijn, een tour langs de grootste Nederlandse theaters en volgend jaar ook in China. Waar ook ter wereld raakt het publiek verrukt door het bijzondere verhaal en de unieke vormgeving. War Horse won in 2012 maar liefst 5 Tony Awards, waaronder die voor Beste Theaterstuk

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies