Cast ‘BOY 7 – Live on stage’ bekend

Baue van Leyden, Mike Reus, Sanne Franssen, Guillermo Hilversum en Eva van den Dam zijn van januari tot en met mei 2015 te zien in de theatervoorstelling BOY 7 – Live on stage. De acteurs werden dit weekend gepresenteerd tijdens het ‘Best of Young Adult’ boekenevent in Amsterdam. BOY 7 – Live on stage is gebaseerd op de bestseller BOY 7 van Mirjam Mous, één van de meest spannendste en succesvolle Nederlandse boeken voor jongeren. De hoofdrol van Sem wordt gespeeld door Baue van Leyden – bekend van onder andere de theatervoorstelling De Passievrucht en de tv serie Ramses. Mike Reus was eerder te zien in een groot aantal tv series en films, waaronder De Dominee, ONM, Zwartboek, Flikken Maastricht en GTST en daarnaast in het theater bij De Theatercompagnie, Toneelgroep Amsterdam en het Nationale Toneel.

In de voorstelling BOY 7 – Live on stage zal Mike Reus te zien zijn in verschillende rollen, waaronder Jones. Guillermo Hilversum is bekend als Tinco Benoit uit SpangaS en speelt inBOY 7 – Live on stage de rol van Louis. Verder is Sanne Franssen te zien als Lara en Eva van den Dam als Bobbie. BOY 7 – Live on stage gaat op 18 januari 2015 in première in de Flint in Amersfoort en is daarna tot en met mei 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

BOY 7 gaat over een jongen die bijkomt op een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Gelukkig vindt hij een rugzak met daarin een telefoon. Hij wil het alarmnummer bellen, maar ziet dat hij een voicemailbericht heeft. Hij hoort: ‘Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie!’ en hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in de rugzak gaat hij op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Stap voor stap komt hij dichterbij de verschrikkelijke waarheid.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies