Sprookjesmusical ‘Galavant’ vanaf 2015 op tv

De nieuwe sprookjesmusical Galavant beleeft op 4 januari 2015 zijn Amerikaanse tv-première. Aan deze musical-serie binden zich grote namen als Alan Menken, Glenn Slater en Dan Fogelman.

Galavant vertelt het ware verhaal van een knappe prins die uit is op wraak. Deze wraakactie is gericht op de koning die zijn ware liefde heeft gestolen. Dat laat de prins niet zonder slag of stoot gebeuren.

Menken, Slater en Fogelman hebben eerder samengewerkt voor de Emmy-genomineerde musical aflevering van The Neighbors. Menken en Slater werkten samen aan de muziek en teksten van Leap of Faith, Sister Act en The Little Mermaid. Menken sleepte eerder acht Oscars in de wacht en werd bekroond met een Tony voor Newsies.

Bekijk hier de trailer van Galavant.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies