Extra voorstellingen voor Hij Gelooft in Mij

Over acht weken, stopt Hij Gelooft in Mij (2012) definitief. Sinds de bekendmaking van dit einde, is er een overweldigende vraag naar de allerlaatste kaarten op gang gekomen. Daarom is er naast de extra voorstelling op 2 december nog een extra voorstelling ingelast op dinsdag 16 december. Deze show heeft een feestelijk tintje omdat het tevens de 750e voorstelling is.

Feest is het ook op 12 november aanstaande, wanneer Hij Gelooft in Mij haar tweejarig jubileum viert. De voorstelling, met die avond Chantal Janzen en Martijn Fischer in de hoofdrollen, zal worden gespeeld in aanwezigheid van Rachel, Roxeanne en André Hazes Junior. Bijna twee jaar geleden, op 11 november 2012, ging Hij Gelooft in Mij feestelijk in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en bleek een groot succes. De musical werd bekroond met vier Musical Awards en vijf keer vijf sterren van de pers.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies