WIN het castalbum van ‘Moeder, ik wil bij de revue’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Sinds vandaag is het castalbum te koop van Moeder ik wil bij de revue (2014). Op het album staan 17 liedjes uit de vrolijke revue musical. Een musical komt op CD vaak het beste over wanneer het een live opname is en geen studio-album. Het castalbum van Moeder, ik wil bij de revue is een heerlijke live opname die je de show opnieuw laat beleven. Opvallend is hoe, zelfs op CD, de chemie tussen Simone Kleinsma en Jon van Eerd over komt. De hoogtepunten op het castalbum zijn dan ook het openingsnummer “Ja, dat is revue” en “Kijk die twee” door Simone en Jon. Naast een fijn souvenir is het castalbum ook een aangename kennismaking met deze musical. Kortom: een must have voor de echte musicalliefhebber.

Wil je de cd ook hebben? Dat kan! Wij mogen in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties twee exemplaren van de cd verloten! 

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel doe mee aan onze winactie op Twitter en wie weet win jij wel de cd! Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons: Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op het castalbum van ‘Moeder ik wil bij de revue’

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 25 november 2014.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies