Fotoreportage The Sound Of Music 2014

In het Stadstheater Zoetermeer werd op woensdagmiddag 12 november een perspreview van de nieuwe Albert Verlinde Entertainment productie ‘The Sound of Music’ getoond. Voor deze locatie werd gekozen omdat in datzelfde theater later die dag de eerste try-out van de musical was te zien. Tijdens de preview werd de bijeengekomen pers getrakteerd op een aantal scenes uit deze nieuwe productie. Dit voorproefje toont scenebeelden van de opening (ook wel ‘Hymne’ genoemd), ‘The Lonely Goatherd’, ‘Landler’ en ‘Do Re Mi’. De cast bestaat onder andere uit Anouk Maas, Ad Knippels, Maaike Widdershoven, Tony Neef, Cindy Bell, Vajén van den Bosch en Martijn Vogel.
Naast de voorproefjes waren ook producent Albert Verlinde en regisseur John Yost kort aan het woord. Één van de redenen om ‘The Sound of Music’ opnieuw te produceren ligt in het gegeven dat de verfilming dit jaar 50 jaar oud is. Ook de theaterversie viert dit jaar een jubileum want de eerste voorstelling werd 55 jaar geleden opgevoerd. Een tweede wetenswaardigheid dat werd aangestipt is dat een deel van de winst wordt geschonken aan stichting HomePlan. Maaike Widdershoven, die in deze productie de rol van Moeder Overste speelt, is ambassadrice van deze stichting die huizen bouwt voor en met de allerarmsten in zuidelijk Afrika en Latijns-Amerika. Daarnaast werd uitgelegd dat de voorstelling met orkestband werkt maar wel met een fenomenale orkestband. Deze werd namelijk ingespeeld door de Philharmonie Zuid-Nederland, dat bestaat uit een 60 musici.
Klik op de foto’s om ze te vergroten

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies