Voor je ’t Weet… ga je in reprise

De off-broadway hit Voor je ’t Weet (Next thing you know) gaat dit najaar wegens succes in reprise in M-Lab. De Brug Musicaltheater presenteerde in juli 2014 al haar eerste productie in samenwerking met het Frank Sanders Produktiehuis. Omdat zowel pers als publiek enorm enthousiast waren, is de musical (oorspronkelijk geschreven door Joshua Salzman en Ryan Cunningham) nu nogmaals te zien.

Voor je ’t Weet zal in M-Lab te zien zijn in bijna dezelfde bezetting als afgelopen zomer. De rol van Luuk (eerder gespeeld door Ruben Kuppens) zal worden overgenomen door Dook van Dijck. Voor je ’t Weet vertelt het verhaal van de Willemijn die een vast contract aangeboden krijgt om fulltime aan de slag te gaan bij het advocatenkantoor waar ze nu nog tijdelijk werkt. Hierdoor zal ze haar tweede baan als barvrouw en vooral haar acteercarrière vaarwel moeten zeggen. Alles wat ze ooit gedroomd en gepland had, samen met haar beste vriendin en zangeres Lisa, zal hierdoor op een ander spoor terechtkomen. Haar vriendje Dennis, een beginnend toneelschrijver, begrijpt hier helemaal niks van. Hij vindt dat ze haar dromen na moet jagen. De twee drijven uit elkaar en Willemijn stort zich in de armen van casanova Luuk, die net op zoek is naar de liefde van zijn leven…

De Brug Musicaltheater is een nieuw Amsterdams gezelschap, bestaande uit jong professionals op het gebied van musicaltheater. Onder artistieke leiding van Steven Moonen wil zij het publiek kennis laten maken met een intiemere, puurdere vorm van musicaltheater waarin het verhaal, de acteurs en de muziek centraal staan. De Nederlandse versie, Voor je ’t Weet is de eerste productie van het gezelschap. Onder muzikale leiding van Alan Evans brengt een zeskoppig orkest de muziek van Salzman tot leven.

Voor je ‘t Weet is exclusief in M-Lab te zien van 27 t/m 30 november.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies