Celinde Schoenmaker stopt met Les Misérables

Celinde Schoenmaker stopt in juni met de Londense versie van Les Misérables. Daarmee zal zij het 30-jarig bestaan van de musical (langstlopende ter wereld) op het befaamde West End missen. Dat maakt de geboren Dordrechtse aan dagblad Metro bekend.

Celinde Schoenmaker stond al op jonge leeftijd in de musicals Annie (Stardust) en Oliver, Love Story en Musicals in Concert (Joop van den Ende Theaterproducties). In 2012 studeerde ze Summa Cum Laude af aan het conservatorium richting Muziek Theater in Tilburg en kreeg onder andere zangles van Edward Hoepelman. Daar won haar afstudeer voorstelling “Nacht, Moeder” de Jacques de Leeuw prijs voor jong talent.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies