Soldaat van Oranje verlengd tot oktober 2015

Vanavond heeft de 1,5 miljoenste bezoeker Soldaat van Oranje (2010) bezocht in de TheaterHangaar in Katwijk. Beelden van de ontvangst was ‘live’ te zien op zes digitale billboards langs verschillende snelwegen. Soldaat van Oranje  wordt verlengd tot en met september 2015. Kaarten voor de nieuwe speelperiode gaan vanaf donderdag 20 november in de verkoop.

Soldaat van Oranje ging op 30 oktober 2010 in première en speelt sindsdien elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Soldaat van Oranje is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies