Stanley Burleson ook te zien in ‘Moeder, ik wil bij de revue’

Naast Frans Mulder zal ook Stanley Burleson als alternate van Jon van Eerd worden toegevoegd aan de cast van Moeder ik wil bij de revue (2014). Hij start deze week met repeteren. Dit heeft Joop van den Ende Theaterproducties vandaag weten. Jon van Eerd heeft op dit moment last van een geblesseerde knie en kan niet spelen. Echter gaf Jon van Eerd eerder aan te verwachten op snel weer op te planken te staan. Jon wordt momenteel vervangen door Ger Otte.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies