Cast De Jantjes proost op 200e voorstelling

Eergisteravond heeft de cast van de oer-Hollandse musical De Jantjes (2014) het glas kunnen heffen op de 200ste voorstelling van de tournee. Met deze 200 voorstellingen, die deels in theaterseizoen 2012-2013 gespeeld zijn, kan producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment met recht concluderen dat deze heerlijke musical een succes is én blijft! De erven van de auteur van De Jantjes hebben aangegeven dat ze na deze versie voor lange tijd de rechten van de musical niet meer zullen vrijgeven. Het publiek krijgt daarom nog een extra kans de voorstelling te bekijken.

“Na zowel Koninklijk Theater Carré, het DeLaMar Theater en Theater De Meervaart voegen we op het nippertje nog twee extra Amsterdamse voorstellingen toe aan de speellijst”, aldus creatief producent Hans Cornelissen. “Op 12 en 13 december 2014 koersen de Jantjes richting
het RAI theater. We zijn erg blij dat dit nog lukt, want 22 december stopt de tournee definitief!” De Jantjes is door de eeuw heen al duizenden malen gespeeld. Na het succes in de jaren twintig en dertig kwam het stuk om de zoveel jaar op de planken. In theaterseizoen 2012-2013 brachten Ruud de Graaf , Hans Cornelissen en Suzanne van Dommelen de musical terug in het theater, en met succes! Prachtige recensies en verschillende verlengingen volgden, met deze reprise in 2014 als fantastische afsluiting.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies