Sting gaat rol spelen in eigen musical

Zanger Sting gaat één van de rollen overnemen in zijn eigen musical, The Last Ship. Hij hoopt hiermee de verlies draaiende musical te kunnen redden.

Sinds de première op 29 september heeft de musical iedere week $75,000 verlies gedraaid. In een poging de musical te redden, gaat Sting de rol van scheepswerf voorman Jackie White spelen. Hij neemt de rol over van singer-songwriter en goede vriend Jimmy Nail. Nail laat weten volledig achter deze beslissing te staat.

The Last Ship vertelt het verhaal van Gideon Fletcher, een jongen die uit een familie van scheepsbouwers komt. Gideon heeft echter andere ambities en besluit het stadje en zijn grote liefde te verlaten. Als hij 15 jaar later terugkeert, hangt de toekomst van de scheepswerf aan een zijden draadje en is zijn jeugdliefde verloofd met iemand anders.  Gideon realiseert zich dat hij meer achter heeft gelaten dan hij zich ooit voor kon stellen.

Van 9 december tot 10 januari is Sting te zien in de The Last Ship in het Neil Simon Theatre op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies