Inge Ipenburg vertolkt hoofdrol in M-Lab’s kersshow ‘Heksen’

De komende kerstvakantie presenteert M-Lab met de muziektheatervoorstelling De Heksen, naar het boek van Roald Dahl, opnieuw een warm winterverhaal voor het hele gezin. De cast bestaat uit de pas afgestudeerde muziektheatertalenten Dook van Dijck (Codarts) en Joost Kramer (Artez) terwijl Inge Ipenburg (bekend uit o.a. GTST) in de rol kruipt van de opperheks. De regie is in handen van Vincent van den Elshout.

De Heksen vertelt het verhaal van het jongetje Jonas. Zijn oma weet alles van heksen en vertelt hem dat deze gemene vrouwen er van buiten weliswaar heel normaal uitzien, maar niets liever willen dan alle kinderen uitroeien. Tijdens een vakantie komen Jonas en zijn oma per ongeluk terecht in hetzelfde hotel waar ook de jaarlijkse heksen-bijeenkomst is. Daar komt hij oog in oog te staan met de opperheks die niet alleen hem, maar ook zijn vriendje Bruno verandert in een muis. Maar muizen zijn slim en samen beramen zij een plan om alle heksen voorgoed te laten verdwijnen …. Hoe dat afloopt, is te zien in een spannende muziektheatervoorstelling boordevol aanstekelijke liedjes.

Voor Inge Ipenburg was de titel reden om geen seconde na te hoeven denken over haar deelname aan de productie. Ze stelde er zelfs de inleverdatum van haar tweede boek met een maand voor uit. “Ik was megadruk, maar een voorstelling van Roald Dahl, daar zeg je gewoon geen ‘nee’ tegen. Die verhalen hebben altijd iets heerlijk stout en vilein. Daarbij is spelen voor kinderen heel erg leuk en zeker in de periode voor kerst. Ik had ook nog nooit in M-Lab gespeeld en ik mag nu een oma én een heks spelen. Leuker dan dat wordt het toch niet?.”

De Heksen is exclusief in M-Lab te zien van 20 december tot en met 4 januari. De Heksen De Heksen is een voorstelling voor het hele gezin en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Om de vakantiedag compleet te maken zorgt M-Lab voor warmte en gezelligheid met warme chocolademelk, een prachtige aankleding en leuke activiteiten rondom de voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies