Albert Verlinde brengt musical Grease terug naar Nederland

Op vrijdag 28 november maakte Albert Verlinde Entertainment bekend dat de musical Grease, komend theaterseizoen, opnieuw naar de Nederlandse theaters komt. In 2006 was het stuk voor het laatst te zien.

“Een klassieker die eens in de zoveel jaar te zien moet zijn. Het stuk is nog steeds onverminderd populair en de muziek blijft tijdloos.” aldus Verlinde. Grease vertelt het bekende verhaal over het keurige meisje Sandy en de stoere jongen Danny.

Acht jaar geleden speelden Bettina Holwerda en Jim Bakkum, respectievelijk de hoofdrollen. Over de rolverdeling van komend seizoen kan de producent nog niets zeggen. Hij wil nieuw musicaltalent een kans geven. Onbekende namen zullen dus hun opwachting maken in de musicalklassieker. Grease werd voor het eerst opgevoerd in 1972, in 1978 volgde de succesvolle film met in de hoofdrollen John Travolta en Olivia Newton-John.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies