Paul Groot vaste vervanger Tony Neef in ‘Sonneveld’

Paul Groot zal vanaf 8 februari 2015 elke donderdag de rol van Wim Sonneveld in de musical Sonneveld (2013) gaan spelen. Tony Neef, die de rol van Wim Sonneveld vanaf de eerste repetitiedag speelt, is blij dat Paul Groot zijn vaste vervanger wordt. ‘Paul is een fantastische acteur, maar kan ook geweldig zingen. Paul is een absolute aanwinst.’Voor Paul Groot (47) is het niet de eerste keer dat hij met Albert Verlinde Entertainment samenwerkt. Eerder was hij te zien als Lord Farquaad in de musical Shrek en speelde hij in Monty Python’s Spamalot. Daarnaast is hij bekend van onder andere Koefnoen. Paul verheugt zich erop om nu in de huid te kruipen van Wim Sonneveld. ‘Ik ben opgegroeid met zijn prachtige liedjes,’ laat Paul Groot weten. ‘Al heel vroeg kende ik zijn teksten uit mijn hoofd. En nu mag ik wekelijks in het DeLaMar de rol van Wim Sonneveld spelen. Ik ervaar dat als een heel grote eer.’Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest.

Nadat het theater in 1950 in geldnood kwam, nam Wim Sonneveld met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van Wim Sonneveld en het DeLaMar Theater. Natuurlijk zullen ook de bekende nummers als Het Dorp, Haal het doek maar op en Aan de Amsterdamse grachten.. niet ontbreken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies