WIN 2 vrijkaarten voor M-Lab’s ‘Heksen’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! De komende kerstvakantie presenteert M-Lab met de muziektheatervoorstelling De Heksen, naar het boek van Roald Dahl, opnieuw een warm winterverhaal voor het hele gezin. De cast bestaat uit de pas afgestudeerde muziektheatertalenten Dook van Dijck (Codarts) en Joost Kramer (Artez) terwijl Inge Ipenburg (bekend uit o.a. GTST) in de rol kruipt van de opperheks. De regie is in handen van Vincent van den Elshout.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de voorstelling op 20 december.

De twee vrijkaarten zijn voor de voorstelling van zaterdag 20 december (14:30 uur) in het M-Lab te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op de kaarten? Simpel: stuur een e-mail met je naam, adres en het antwoord op de prijsvraag o.v.v. ‘Heksen prijsvraag’ naar prijsvraag@musicalreports.nl

Prijsvraag: welke twee boeken van Roald Dahl zijn nu als musical te zien op West End?

Meedoen kan tot en met 15 december. We nemen op 16 december (per e-mail) contact op met de winnaar. Meermaals meedoen is zinloos.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 15 december 2014.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies