Joop van den Ende brengt ‘The Bodyguard’ naar Nederland

Joop van den Ende Theaterproducties brengt The Bodyguard, gebaseerd op de succesvolle film met Whitney Houston en Kevin Costner, naar Nederland. De voorstelling was te zien op het Londense West End en is momenteel op tournee door Engeland.

De musical is het romantische en spannende verhaal van pop- en filmster Rachel Marron die een bodyguard moet inhuren wanneer zij bedreigt wordt door een stalker. De musical bevat de vele wereldhits die de soundtrack van de film tot een van de best verkochte soundtracks aller tijden maakte, waaronder de Whitney Houston hits ‘I Will Always Love You’, ‘Run To You’, ‘Queen of the Night’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’.

Wanneer de voorstelling in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend. De auditieoproep verscheen deze week op de website van Joop van den Ende Theaterproducties.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies