WIN 4 tickets voor ‘Sprookjesboom de Musical’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! Al sinds september klinkt er in Kaatsheuvel vrolijke muziek, want in de nieuwe Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest wordt er een spetterend muziekfeest georganiseerd.

De inwoners van het sprookjesbos maken zich op voor het jaarlijkse muziekfeest. Iedere sprookjesbosbewoner heeft een instrument uitgezocht om mee op te treden tijdens dit grootse feest. Ook geitje Benjamin wil dolgraag mee doen aan het muziekfeest maar hij heeft nog maar 1 dag om te oefenen en hij weet niet welk instrument hij moet uitkiezen. Ondertussen heeft de heks zelf een instrument ontworpen dat een enorm lawaai maakt door het hele bos en dan verdwaalt juffrouw Lianne samen met haar kinderkoor ook nog in het grote sprookjesbos.

Musical Reports mag in samenwerking met de Efteling 3 x 4 kaartjes verloten voor Sprookjesboom de Musical!

Je maakt kans op vier vrijkaarten voor de voorstelling op 21 december om 13:30 in Theater de Efteling (Kaatsheuvel). Hoe kan je meedoen? Simpel: plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons.

Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op 4 vrijkaarten voor de Sprookjesboom musical op 21 dec in de Efteling

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 15 december 2014.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies