De Powervrouwen komen terug

Bos Theaterproducties brengt vanaf vrijdag 20 februari 2015 een tweede deel uit van Powervrouwen, een revue van nu. Een nieuwe groep actrices en cabaretières speelt herkenbare liedjes en sketches die allemaal draaien om damesdingen; van relaties en carrière tot lichamelijk verval.

De nieuwe cast bestaat uit Lieneke Le Roux (Brozer, Powervrouwen), Pamela Teves (Onderweg naar Morgen, Vagina Monologen), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Powervrouwen), Mylène d’Anjou (Powervrouwen), Ziarah Janssen en Dieuwke Tönissen. Powervrouwen, een revue van nu 2 gaat op woensdag 4 maart 2015 in première in De Kom in Nieuwegein. Hierna toert de voorstelling door het land t/m zaterdag 30 mei 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies