Stefan Rokebrand vertolkt titelrol ‘Herman Brood’

Bos Theaterproducties heeft Stefan Rokebrand gecast voor de rol van Herman Brood in de nieuwe muziektheaterproductie over diens leven. Dit werd eerder deze week in het televisieprogramma PAUW bekend gemaakt door biograaf en goede vriend Bart Chabot, die voor het script tekent. De regie is in handen van Victor Löw. Samen met Xandra Brood hebben zij na vele auditierondes Stefan uitgekozen om in de huid te kruipen van ’s lands meest bekende rocksterStefan is op dit moment te zien in de theaterproductie Soldaat van Oranje, de televisieserie Celblok H en in de bioscoopfilm Gooische Vrouwen 2. De productie is vanaf januari 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies