WIN een Annie prijzenpakket

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN De film vertelt het bekende verhaal van het weesmeisje Annie (Quvenzhané Wallis). Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan (Cameron Diaz), die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet. De moderne remake is geregisseerd door Will Gluck. Annie met o.a. Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx en Cameron Diaz draait in Nederland vanaf 17 december in de bioscoop.

Musical Reports mag in samenwerking met Sony Pictures vier Annie prijzenpakketten weggeven met o.a. vrijkaartjes voor de film!

Het prijzenpakket bestaat uit twee bioscoop vrijkaarten, een Sandy knuffel, een Annie muts en een Annie notieboekje! Wat moet je doen om kans te maken op het pakket? Je kan meedoen via Facebook, Twitter en Instagram.

Facebook:
Je maakt kans op Facebook door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen en ons daarin te taggen:
“Ik LIKE MusicalReports op Facebook en deel dit bericht: zo maak ik kans op de het Annie film prijzenpakket. Zie: http://musicalreports.nl/2014/11/24/annie-prijsvraag/

Twitter:
Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:
Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op een Annie film prijzenpakket met o.a bioscoop vrijkaarten.

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over de Annie prijsvraag!

Meedoen kan tot en met 20 december.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies