Eerste trailer van The Last Five Years

De trailer van de filmversie van de musical The Last Five Years is uitgebracht. Anna Kendrick en Jeremy Jordan vertolken hierin de hoofdrollen. De film wordt geregisseerd door Richard LaGravanesse.

The Last Five Years, naar de musical van Jason Robert Brown, vertelt het liefdesverhaal van actrice Cathy Hiatt en schrijver Jamie Wellerstein. De eerste, en tevens de laatste vijf jaar van hun relatie wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. Cathy begint bij het eind van hun huwelijk en Jamie gaat terug naar het begin van hun relatie. Ze ontmoeten elkaar in het midden, wanneer Jamie zijn aanzoek doet.

The Last Years beleeft zijn première op Valentijnsdag.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies