Musicalversie Corrina, Corrina in de maak

Jessie Nelson heeft aangekondigd dat een musicalversie van haar film Corrina Corrina in de maak is. In 1994 schreef, regisseerde en produceerde ze de film. Voor de musicalversie werkt ze samen met componist Alan Menken (Aladdin) en tekstschrijver Brian Yorkey (If/Then).

Corrina, Corrina speelt zich af in 1959 en vertelt het verhaal van de weduwe Manny Singer. Hij huurt de huishoudster en oppas Corrina in om voor zijn dochter Molly te zorgen. Corrina laat de familie een compleet nieuwe manier van leven zien. In de film wordt de rol van Molly gespeeld door Whoopi Goldberg. Voor de hoofdrol in de musical dacht Nelson aan zesvoudig Tony winnares Audra McDonald. De woordvoerder van McDonald weigerde hier commentaar op te geven. Casting, data of verdere informatie is nog niet bekend gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies