Fusie theaterbedrijven Van den Ende en Verlinde?

Update: lees hier het persbericht

De theaterbedrijven van Albert Verlinde en Joop van den Ende gaan fuseren. Dat wordt mogelijk vanmiddag bekendgemaakt. Dit meldt een ingewijde aan De Telegraaf. Om 15.30 uur staat een persconferentie gepland. Volgens de ingewijde maakt Stage Entertainment van Joop van den Ende daar een fusie bekend met Albert Verlinde Entertainment.

Reden voor de fusie zou kunnen zijn de moeilijke markt voor musicals in Nederland van de laatste jaren. Een woordvoerder van Stage Entertainment wilde niet reageren op het gerucht.

 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies