Kerry Ellis is de nieuwe Grizabella

Kerry Ellis zal vanaf 9 februari te zien zijn als Grizabella in de West End productie van Cats. Ellis neemt hierbij de rol over van de voormalig Pussycat Doll, Nicole Scherzinger. De musical is met twee maanden verlengd en zal tot 25 april 2015 te zien zijn in het London Palladium.

Ellis was tot en met oktober 2014 nog te zien in het Apollo Victoria Theatre. Zij nam hier de rol van Elphaba in Wicked over van de Nederlandse Willemijn Verkaik. Verkaik moest in juli noodgedwongen stoppen vanwege een rugblessure. Ellis was eerder te zien op West End en Broadway als de groene heks.

De musical Cats beleefde zijn wereldpremiere in het New London Theatre in 1981. Daar was het 21 jaar te zien en haalde bijna de 9000 voorstellingen. De show in het London Palladium bevat nog steeds hetzelfde creatieve team als in 1981.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies