OpusOne brengt ‘De Klokkenluider van de Notre Dame‏’ terug

Producent OpusOne brengt in theaterseizoen 2015-2016 De Klokkenluider van de Notre Dame naar de Nederlandse theaters. Opnieuw is Victor Hugo’s tijdloze verhaal over acceptatie, loslaten en echte schoonheid als musical voor de hele familie te zien in de Nederlandse theaters.

Het gezelschap, dat onlangs haar 25ste jubileum vierde, brengt na het succes van de recente reprise van Jungle Book een andere klassieker uit het gevierde familierepertoire terug op de planken. De Klokkenluider van de Notre Dame werd in 1999 gespeeld en destijds omschreven als de meest dynamische en indringende productie van OpusOne. Frans Schraven, artistiek leider van OpusOne en in 1999 genomineerd voor een Musical Award voor de rol van Quasimodo, neemt in de nieuwe versie de regie voor zijn rekening. De muziek is van Ton Scherpenzeel en de liedteksten van Coot van Doesburgh. De cast is nog niet bekend.

De Klokkenluider van de Notre Dame gaat op zondag 13 december 2015 in première in Schouwburg Amstelveen. Tijdens het Musical Awards Gala van aanstaande woensdag 7 januari wordt een korte teaser van deze familiemusical getoond. Het Gala wordt live uitgezonden via NPO1 om 21.25 uur.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies