Rent vanaf februari in het M-Lab

Rent is een musical gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme. Het stuk vertelt het verhaal over acht jonge kunstenaars die te maken krijgen met het HIV-virus. Een virus dat in deze tijd nog gelijk stond aan een doodvonnis. In de voorstelling is te zien hoe de groep, ieder op zijn eigen manier, hier mee omgaat. Zij leren een belangrijke les op weg naar de volwassenheid: Leven voor vandaag!

De cast zal bestaan uit: Ruud van Overdijk, Li Tong Hsu, Maarten Smeele, John ter Riet, Mitch Wolterink, Amir Vahidi, Renee de Gruijl, Jeske van der Staak en Jim de Groot. De regie van de musical zal in handen liggen van Daniel Cohen en Ezra van Nassauw zal de muzikale leiding op zich nemen.

Rent is in het M-Lab te zien vanaf 13 februari.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies