Stings musical The Last Ship flopt op Broadway

De producers van The Last Ship hebben de laatste speeldatum van de musical bekend gemaakt. De Broadwaymusical van Sting zal op 24 januari zijn laatste voorstelling spelen.

The Last Ship beleefde zijn première op 26 oktober 2014 en werd door de pers goed ontvangen. Er was wel kritiek op de verhaallijn, maar de muziek van Sting kreeg lovende kritieken.  Na een paar maanden verlies te hebben gedraaid nam Sting op 9 december één van de rollen op zich en beleefde hiermee zijn Broadway debuut. Helaas was dit niet genoeg om de musical te kunnen redden. De kaartverkoop steeg wel, maar niet voldoende. De laatste show op 24 januari vindt plaats in het Neil Simon Theater op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies