Jennifer Hudson maakt Broadway debuut in The Color Purple

Oscarwinnares Jennifer Hudson zal binnenkort haar debuut op Broadway maken in de vernieuwde versie van The Color Purple. De musical was in 2005 ook al te zien op Broadway. Oprah Winfrey, zal net als in 2005, de show produceren.

Michael Riedel schrijft in de New York Post dat Hudson persoonlijk werd opgebeld door Winfrey om te vragen of ze de rol van Celie zou willen vertolken in de musical. De originele versie van The Color Purple heeft elf Tony Awards gewonnen, waaronder die van Beste Musical. Het is nog niet bekend wanneer de vernieuwde versie van de musical te zien zal zijn op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies