Nicole Scherzinger misschien te zien in Cats op Broadway

Andrew Lloyd Webber heeft laten weten dat zijn succesvolle musical Cats terug zal keren op Broadway. Hij hoopt dat Nicole Scherzinger één van de hoofdrollen zal vertolken. De voormalige Pussycat Doll zangeres speelt momenteel Grizabelle in de huidige versie op West End.

Cats, met muziek van Andrew Lloyd Webber en liedteksten van T.S. Eliot, Trevor Nunn en Richard Stilgoe, speelde 21 jaar op West End en 18 jaar op Broadway. De musical heeft zeven Tony Awards gewonnen, waaronder die van Beste Musical. De musical is gebaseerd op het boek Old Possum’s Book of Practical Cats van T.S. Eliot en vertelt het verhaal van de ‘Jellicle cats’. Alle katten willen die avond geselecteerd worden als de gelukkige die herboren wordt op een plek genaamd Heavyside Laye.

Het is nog niet bekend waar en wanneer de musical zal gaan spelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies