Ellen Evers en Rein Kolpa ook te zien in The Sound of Music

Met de repetities en een première op 8 februari in het vooruitzicht, is Tony Neef inmiddels uit de cast van The Sound of Music gestapt. Ook Cindy van Bell zal zich straks namelijk voorbereiden op de musical Sonneveld in DeLaMar. Ze worden vervangen door Rein Kolpa en Ellen Evers.

Tony Neef speelde rol van Oom Max. Armand Pol neemt zijn rol over. Vanaf 22 januari neemt Rein Kolpa het stokje over. Rein speelt maximaal vijf voorstellingen per week en Armand zal in enkele gevallen wederom de rol van Oom Max op zich nemen.  Cindy Bell, als Barones Von Schräder, speelt tot en met 18 januari in The Sound of Music. Haar rol zal vanaf 20 januari overgenomen worden door Ellen Evers.

 

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies