Wieneke Remmers alternate Conny Stuart in ‘Sonneveld’

Wieneke Remmers speelt vanaf 8 februari 2015 elke zondag de rol van Conny Stuart in de musical Sonneveld in DeLaMar. Mariska van Kolck, die de rol van Conny Stuart vanaf de eerste repetitiedag speelt, is blij dat Wieneke Remmers haar vaste vervanger wordt. ‘Ik had me geen betere vervanger kunnen wensen dan Wieneke, wij hebben eerder samengewerkt bij de musical Oliver en daar zijn we goede vriendinnen geworden die elkaar ontzettend zijn gaan waarderen.’

Voor Wieneke is het heel bijzonder om binnen korte tijd weer een hoofdrol te mogen spelen in het DeLaMar Theater. Het afgelopen jaar was zij geregeld te zien als Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij en nu komt daar dus haar rol van Conny Stuart bij in Sonneveld in het DeLaMar. Eerder is bekend geworden dat Freek Bartels en Bill van Dijk de rollen van Friso Wiegersma en Huub Janssen spelen en dat Paul Groot de vaste vervanger wordt van Tony Neef als Wim Sonneveld.

De musical over het leven van Wim Sonneveld was vorig jaar in talloze Nederlandse theaters te zien en was een groot succes. Voor zowel de producent als de cast was het een grote wens om de musical voort te zetten. Een unieke mogelijkheid deed zich voor toen Joop van den Ende Albert Verlinde benaderde om na de succesmusical Hij Gelooft In Mij in de Wim Sonneveld zaal, de musical over het leven van Sonneveld te spelen. De voorstelling was immers een succesvol pareltje.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies