Willemijn Verkaik en Renée van Wegberg in ‘Jesus Christ Superstar’

Na het overweldigende succes in 2013 komt de bijzondere concertante versie van Jesus Christ Superstar terug met René van Kooten en Freek Bartels (Jezus Christus), Willemijn Verkaik en Renée van Wegberg (Maria), Martin van der Starre (Judas), Tommie Christiaan e.a.

Jesus Christ Superstar, één van de parels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, vertelt over de laatste zeven dagen uit het leven van Jezus Christus. Met de nummers I don’t know how to love him en Superstar. De liedjes worden in het Engels gezongen. Op 16 maart zullen de rollen van Jezus Christus en Maria worden gezongen door René van Kooten en Willemijn Verkaik en op 17 maart door Freek Bartels en Renée van Wegberg.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies