WIN: Into the Woods (deluxe) soundtrack!

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!
De bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt) zijn gelukkig met elkaar. Helaas ontbreekt het kindergeluk nog in hun leven. Als snel blijkt dat een heks (Meryl Streep) een vloek over hun familie heeft uitgesproken. Wanneer deze vloek opgeheven wordt ligt een volmaakt gezin binnen handbereik. Aldus de heks. Hiervoor moet de heks wel een magisch brouwsel drinken, waarvoor de volgende ingrediënten vereist zijn: de koe zo wit als melk, de cape zo rood als bloed, het haar zo blond als vlas en de schoen zo helder als glas. Als de bakker en zijn vrouw diep het woud in trekken mengt hun verhaal zich in dat van verschillende sprookjes. Musical Reports zag de film al. Lees hier onze recensie.

Musical Reports mag samen met The Walt Disney Company twee exemplaren van de Inot the Woods (deluxe) soundtrack weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:

Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op de deluxe soundtrack van Into the Woods

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 15 februari 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies