Nonsens komt met sterrencast naar de Nederlandse theaters

In het theaterseizoen 2015-2016 brengen DommelGraaf & Cornelissen Entertainment BV de internationale musicalhit Nonsens naar de Nederlandse theaters. Nonsens is een heerlijke avond puur en onbekommerd amusement voor een breed publiek, gebracht door een sterrencast van de vijf top comédiennes Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg. Paul van Ewijk en Barrie Stevens verzorgen de regie en choreografie. Nonsens is vanaf januari 2016 te zien, de première staat gepland op 24 januari 2016 in het oude Luxor Theater in Rotterdam.

Nonsens begint wanneer de Zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis, waar toevallig ook net een schoolproductie van “Grease” speelt, en brengen een avond met zang, dans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen.

In Nonsens ontmoeten we Eerwaarde Moeder Regina, een voormalig circusartiest, haar rechterhand Zuster Maria Hubert, de bijdehandte en niet op haar mondje gevallen Zuster Robert Anne, Zuster Mary Leo, een nieuweling die eigenlijk ballerina wil worden, en de heerlijk maffe Zuster Mary Amnesia, die haar geheugen heeft verloren toen er een kruisbeeld op haar hoofd viel. Met meer dan 5000 producties wereldwijd en vertaald in 21 talen is Nonsens uitgegroeid tot een internationaal theaterfenomeen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies