Soldaat van Oranje gaat verder met nieuwe cast

Vanaf 28 januari speelt Soldaat van Oranje in een vernieuwde samenstelling. Tijdens de korte winterstop is er onder leiding van Theu Boermans gerepeteerd met de acteurs. Bovendien is er van de rustperiode gebruik gemaakt om het nodige onderhoud aan het theater te plegen. Vanavond is de eerste voorstelling te zien.

Volledige cast:
Erik – Dorian Bindels | Niels Gooijer
Koningin Wilhelmina – Myranda Jongeling | Gusta Geleijnse
Charlotte – Merel Baldé | Lindertje Mans
Fred – Anne Prakke
Anton – Ayal Oost
Chris – Zjon Smaal
Bram – Roel Dirven
Paul – Alex van Bergen
Victor – Guido de Wijs
Ada – Sophie Höppener
Hofdame Tessa – Jennifer van Brenk
Van ‘t Sant – Jaap Spijkers| Harpert Michielsen |Nico de Vries

Ensemble – Aiko Adriaensen, Johnny Barendsen, Maudy Bremer, Roos van Breukelen, Rutger Bulsing, Piek van der Kaaden, Kris Kauffmann, Jasper Kerkhof, Myrthe Maljers, Sjoerd Oomen, Ayke van Os, Iris Rodenburg, Steven Roox, Michael de Vriend, Theo Martijn Wever, Sven de Wijn, Mark Willekens en Ludo van der Winkel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies