Carolina Dijkhuizen te zien in Dreamgirls

Carolina Dijkhuizen is de nieuwe hoofdrolspeler in Dreamgirls. Ze vervangt de hele volgende maand Pearl Jozefzoon als ‘rising star’ Deena, een personage waarmee ze zich bijzonder goed kan identificeren’ laat ze aan het Algemeen Dagblad weten.

Of ik een rol in de musical Dreamgirls zag zitten, eventueel? Uh hallo, natuurlijk!” Carolina Dijkhuizen (34) was reeds Aïda, Simba’s liefje Nala in The Lion King en natuurlijk de swingende non Deloris in Sister Act. ,,Maar voor donkere acteurs is Dreamgirls (ze debuteert 11 februari, red.) echt een must. En voor mij is het ook nog een zeer herkenbaar verhaal. Ik heb dit in real life meegemaakt.” Het karakter Deena (nog tot en met dinsdag vertolkt door Pearl Jozefzoon, die zich wil storten op haar nieuwe album) vormt samen met Effie en Lorrell zangtrio The Dreamettes. Eenmaal aan de top ontstaan er barstjes in hun vriendschap en in de roem. ,,Na The Lion King werd ik ook gebombardeerd tot dé nieuwe ster. En dan ineens, bam, zat ik een jaar lang zonder werk. En de telefoon wilde maar niet rinkelen. Ik zal niet liegen, dat is echt heel moeilijk.”

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies