William Spaaij vaste vervanger Freek Bartels in Sonneveld

William Spaaij zal Freek Bartels, mocht dat nodig zijn, vervangen in de musical Sonneveld in DeLaMar. Freek speelt de rol van Friso Wiegersma.

Voor William’s rol van Boudewijn in De Kleine Blonde Dood ontving William begin januari een Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol in een kleine productie. Dit was zijn derde Musical Award. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn rollen als schoorsteenveger Bert in Mary Poppins, zijn vertolking als jonge Ramses Shaffy in Ramses en als de groene oger Shrek in Shrek.

Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest.  Nadat het theater in 1950 in geldnood kwam, nam Wim Sonneveld met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van Wim Sonneveld en het DeLaMar Theater. Natuurlijk zullen ook de bekende nummers als Het Dorp, Haal het doek maar op en Aan de Amsterdamse grachten niet ontbreken. Sonneveld in DeLaMar is van 8 februari tot en met 26 april 2015 alleen te zien in het gelijknamige theater in Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies