Amateur Musical Awards in 2016 opnieuw uitgereikt

De eerstvolgende volgende editie van het gala zal plaatsvinden op maandag 24 oktober 2016, wederom in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Na het grote succes van het eerste Amateur Musical Awards Gala op 24 maart 2014, zag de organisatie zich aanvankelijk gedwongen om het bij één editie te laten. Het leek namelijk niet mogelijk om het grote aantal aangemelde producties op een goede manier door de vakjury te laten beoordelen. Nu hier toch een oplossing voor gevonden is, heeft het bestuur van de stichting Amateur Musical Awards groen licht gegeven voor een tweede editie.

De musicalproducties worden door de jury beoordeeld op basis van een videoregistratie, maar veel bestaande musicals mogen in verband met auteursrechten niet zomaar geregistreerd worden. De stichting Amateur Musical Awards is nu met de betrokken uitgeverijen overeengekomen dat er – louter t.b.v. beoordeling door de jury – alsnog een registratie van de meeste producties gemaakt mag worden.

Alle producties die voldoen aan het reglement en die worden gespeeld in het theaterseizoen 2015/2016, kunnen worden aangemeld bij de organisatie om kans te maken op een award.

Net als in 2014 zullen alle genomineerden worden uitgenodigd om een gedeelte van hun prestatie te laten zien tijdens het gala.  De organisatie zal zich ook de komende editie inspannen om er net zo’n succes van te maken als in 2014 en om het gala wederom live uitgezonden te krijgen op een landelijk (digitaal) te ontvangen televisiezender.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies