Miss Saigon grote winnaar Londense publieksprijzen

Gisteren won Miss Saigon een record aantal van negen awards tijdens de 15de editie van de  WhatsOnStage Awards. Miss Saigon won o.a. de prijs voor beste acteur, beste actrice en beste West End musical.

Nog nooit won één show zo veel prijzen tijdens de jaarlijkse uitreiking van de WhatsOnStage Awards. Miss Saigon won de prijzen voor: beste West End musical, beste West End revival, mannelijke hoofdrol (Jon Jon Briones als de regelaar), vrouwelijke hoofdrol (Eva Noblezada als Kim), mannelijke bijrol (Kwang-Ho Hong als Thuy), vrouwelijke bijrol (Rachelle Ann Go als Gigi), regie, choreografie en decor.

Toch waren er ook nog andere winnaars. Zo won Memphis de award voor beste nieuwe musical, de beste off-West End voorstelling is Sweeney Todd en beste regionale productie is Oliver. Tenslotte was er nog een prijs voor beste rolovername. Deze ging naar Kerry Ellis die geblesseerde Willemijn Verkaik verving in Wicked.

Er zijn tevens ook WhatsOnStage Awards uitgereikt voor de toneelstukken op West End.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies