Vlaamse ‘The Wizard of Oz’ uitgesteld

De voorstellingen van The Wizard of Oz gaan niet door. Tijdens de Paasvakantie zouden in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen een gloednieuwe Vlaamse versie te zien van de magische klassieker The Wizard of Oz. Echter is de voorstellingen reeks uitgesteld tot december 2016.

Hoofdrollen zijn er voor Sara Gracia Santacreu is Dorothy, Nordin De Moor zal de rol Vogelverschrikker vertolken, Ann Van den Broeck is Wicked Witch of the West en Deborah De Ridder speelt de goede heks Glinda. De regie van de Vlaamse en Franse versie is in handen van Jeremy Sams, de gereputeerde regisseur van de originele West End-productie. De legendarische Arlene Phillips verzorgt de choreografie. Stany Crets boog zich over de Nederlandse vertaling.

Deze tijdloze musicalklassieker, gebaseerd op de verfilming uit 1939 met Judy Garland, werd in 2011 onder handen genomen door het legendarische musicalduo Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, die er ook enkele nieuwe nummers voor schreven.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies