Frozen de musical in 2017 op Broadway

Zoals het er nu naar uit ziet zal Frozen de musical in 2017 met nieuwe songs te zien zijn op Broadway. De show zal geregisseerd worden door Alex Timbers.

Naast Timbers werken ook Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez, die de muziek voor de film schreven, mee aan de musical, aldus Thomas Schumacher, directeur bij Disney Theatrical Productions. Zij zullen de muziek voor hun rekening nemen. In de musical zullen zowel nieuwe nummers als de welbekende hits te horen zijn. Schumacher maakte daarnaast bekend dat Jennifer Lee, regie assistente en scenarioschrijfster van de film, zal meewerken aan het stuk. Andere namen zijn nog niet bekend gemaakt.

Frozen is de grootste filmhit van Disney sinds The Lion King en bracht tot nu toe een brutowinst van 669.000.000 dollar op. De soundtrack van de film staat ook hoog in de hitlijsten van de Amazon en iTunes charts, wat eveneens heeft geleid tot veel covers van zeer bekende artiesten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies